vrijdag 11 december 2009

Clairy Polak in de Playboy

De geruchten over een naaktreportage blijken waar te zijnVelen wilden het in eerste instantie niet geloven, maar het is toch echt waar: Clairy Polak, vooral bekend van het actualiteitenprogramma NOVA is ingegaan op het aanbod van Playboy voor een naaktreportage. Polak trekt zich bovendien niets aan van de spot waarmee sommige mensen de laatste dagen op de eerdere geruchten reageerden. "Het is niets anders dan puberale humor van mensen die een rijpere vrouw als een oud lijk beschouwen", aldus Polak. "Dat zag men ook toen bekend werd dat Patricia Paay in de Playboy kwam. Achteraf heeft echter iedereen gezien hoe goed zij uit zag en hoe stijlvol de foto's waren genomen."

Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy, is uitermate in zijn sas dat VARA-babe Clairy Polak op zijn aanbod is ingegaan. "Wij wilden haar dolgraag in ons blad, maar het heeft veel moeite gekost om haar te overtuigen. Zij was bang dat ze niet meer als journalist serieus genomen zou worden, maar ik heb haar ervan kunnen overuigen dat die angst ongegrond was. Tevens heb ik haar verzekerd dat het een stijlvolle fotoreportage zou worden. Niets ordinairs."

Zelfs Theo Maassen, die de naaktfoto's van Patricia Paay iets voor necrofielen vond, is verrassenderwijs te spreken over het nieuws dat Clairy Polak in de Playboy komt te staan. "Clairy is een topwijf. Die lekkere, geile blik in haar ogen als zij het over Barack Obama heeft. De kruisverhoren waaraan zij rechts-extremisten onderwerpt. Gewoon om van te smullen", aldus de overtuigde socialist (en SP-aanhanger) Maassen. "Ik hoop dat zij een rode poezenpruik draagt, want daar kick ik op".